مجله تهران، در پرونده ماهِ این شماره به سنت آشپزی در ایران پرداخته است.
"غذاهای اساسی سفره ایرانی"، "نگاهی بر پیدایش اولین سفره خانه های ایرانی: قهوه خانه ها"، "سیری در آشپزی و غذاهای "هزار و یک شب"، "آشنایی با چند غذای محلی ایران"، "خاطرات یک نانوا"، "سفیری از هنر آشپزی ایران: نجمیه باتمانقلیج"، "آشپزی ایرانی در دل راه ابریشم"، "شیوه تغذیه و روند منطقی آن در اسطوره نخستین انسان" و "مفهوم شراب در شعر عرفانی، حافظ: از مستی دنیوی تا مستی عرفانی"، مطالب این بخش می باشند.
در بخش فرهنگ، معرفی ایران توسط هنرمندانش در پاریس، حضور روزافزون هنر معاصر ایران در فرانسه، تصاویر و مضامین مربوط به ایران در کتاب "راه و رسم دنیا" اثر نیکلا بوویه، گنجانده شده است. بخش ادبیات، مقایسه تطبیقی دو شخصیت ادبیات کودک ایران و فرانسه: مجید و نیکلا، را در برمیگیرد. در پایان گزارشی از خانه شعر در پاریس آمده است.
علاقه مندان میتوانند مطالب و مقالات تایپ شده خود را جهت بررسی و چاپ در ماهنامه، به آدرس روزنامه اطلاعات و یا نشانی الکترونیکی mail@teheran.ir ارسال و پیشنهادات خود را با شماره تلفن 29993615 و یا با مراجعه به سایت مجله به آدرس www.teheran.ir مطرح نمایند.